UDSTILLING

invitation

PRESSEMEDDELELSE 1.december 2016

JULEUDSTILLING PÅ SØBYGAARD
Traditionen tro inviterer Kunsthøjskolen på Ærø til juleudstilling. I år foregår det på SØBYGAARD og den kommende weekend vil ”slottet” være forvandlet til et arbejdende laboratorium for nyskabende kunst. Kom og se video, tegning, maleri, installationer og performances.
Det meste af udstillingen er sat op indenfor på slottet, udover et par af værkerne, der har sneget sig udenfor. Helt i tråd med udstillingens titel: ALT ER VAND VED SIDEN AF.
Kedeligt bliver det ikke at gå på opdagelse mellem underfundige, mærkelige, sjove og sikkert også tankevækkende kunstværker.

I udstillingens kunstcafé tilbydes på kaffe, the, kakao, kage, risalamande & spegepølsemadder. Næsten til foræringspris. Besøg også udstillingens kunstbod, hvor unikke kunstværker kan erhverves for kr. 50,- pr. stk.

Det hele foregår lørdag d. 10. december & søndag d. 11. december.
Der er åbent begge dage kl. 11.00 til 16.00, og der er FRI ENTRE

Bussen er gratis og kører en gang i timen, og så holder den lige uden for Søbygaard.
Det kan ikke være nemmere!

Vi glæder os til at se alle
De venligste hilsner

Katrine Kromann, Ærø Museum/ Søbygaard &
Susan Hinnum, Kunsthøjskolen på Ærø


SSS-2016 biennalen

Det er fjerde gang man kan opleve SommerSkulpturSøby BIENNALEN i Søby. I år med 50 udendørs værker spredt over Søby havn og by. Alle værker er skabt direkte til stedet og på stedet, og inviterer til et andet møde med en provinsby.

43 nysgerrige, skævttænkende og talentfulde billedkunstnere, kunststuderende og højskole kursister deltager med værker, der forholder sig til byen og havnen anskuet under en politisk, historisk, arkitektonisk og/ eller geografisk vinkel.

I år kan et par af værkerne opleves på Dok IV, Café Arthur og i Søby Kirke. Et enkelt værk møder man allerede på Ærøfærgernes Tv-skærme.

Biennalen er ikke en salgsudstilling, men et enkelt værk kan dog købes sommeren over hos bageren i Søby. Biennale-kagen er skabt i samarbejde mellem en af deltagerne og Bager Finn.

Bag Biennalen SOMMERSKULPTURSØBY 2016 ligger halvandet års planlægning, fondsansøgning og samarbejde med professionelle billedkunstnere, kunstakademistuderende fra Hamborg, Helsinki, Odense og København, samt årets afgangshold fra Kunsthøjskolen på Ærø. Biennalen er kurateret af Susan Hinnum, og billedkunstnerne Rasmus Søndergaard Johannsen og Heine Kjærgaard Klausen har været praktiske tovholdere på opsætningen.

For nærmere information ring venligst på 62581660.

Udstillingen er støttet af Søby-Mommark Fonden, Nordea-fonden og Ærø Kommune, Jens Schultz XL og Rise Bryggeri og Statens Kunstfond, der har givet støtte til både udstillingen og til individuel produktionsstøtte til hovedparten af de professionelle kunstnere. Tak til Søby Havn.

Også tak til Daglig ‘brugsen, Søby Sogns Menighedsråd, Cafe Arthur, Dok IV, Bager Finns Bageri og Rise Bryggeri,

collage-uden-havn

Avisartikler:

Læs presseomtale i FAA 24. maj

Artikel om De forladte huse del 1 og Del 2 i FAA 12. juni

Artikel om Et aktivt Værk i FAA 13. juni

Billeder:

Se Galleri SOMMERSKULPTURSØBY

Se Galleri UDSTILLINGEN 2016